سئو یک فرآیند برای بهینه سازی سایت در جهت بهبود رتبه آن و دیده شدن داخل موتورهای جستجو مانند گوگل است. شخص یا کسی که بهینه سازی سایت را انجام می دهد یا سبب افزایش رتبه یک سایت در نتایج جستجو سرپ گوگل یا هر جستجو گر دیگری می شود سئو کار نامیده خواهد شد.
اگر در رابطه با seo اطلاعات کافی ندارید به مقاله سئو چیست مراجعه کنید.
دقیقاً سئو کار چه کار میکند؟
فهرست عناوین صفحه
سئو کار به طور کلی با دانستن الگوریتم های موتورجستجو گر به بهبود رتبه سایت در گوگل کمک خواهد کرد در حقیقت با انجام کارهایی که طبق تجربه به دست آمده است طی مرور زمان سبب افزایش ورودی سایت به صورت مستقیم و غیر مستقیم خواهد شد.
چرا به یک سئو کار نیاز داریم؟
شاید سوال بعدی که ذهن شما برسد این موضوع باشد در حقیقت هر پلتفرم رقابتی برای بهبود رتبه نیازمند یک سئوکار است سئو کار ها به شما کمک خواهند کرد تا در دنیای رقابت رتبه بهتری کسب کنید یا فروش بیشتری داشته باشید.
البته این موضوع امروزه بیشتر مربوط به موتورهای جستجو گر می شود اما در آینده ممکن است پیشرفته تر شود.
اگر یک سایت دارید و می خواهید فروش خود را بالا ببرید یا یک مجله علمی دارید که می خواهید افراد بیشتری با آن آشنا شوند قطعاً نیازمند یک سئو کار در کنار تیم عکاسی، طراحی، نویسندگی و… خود هستید.
شخصیت سئو کار ها چگونه است؟
سئو کارها شخصیت جالبی دارند معمولاً کسانی که کار سئو را دوست دارند و در شغل خود موفق هستند چنین خصلتی دارند:
- قدرت تحلیل بالا
- کنجکاو و همواره به دنبال یافتن دلیل
- صبور و پیگیر
- خلاق و جسور
دستمزد یا هزینه سئوکار چقدر است؟
بستگی به تجربه و نوع فعالیت یک سئو کار ممکن است مبالغ متفاوت باشد اما به طور کلی باید در نظر بگیریم که چقدر یک سئو کار رزومه قوی دارد یا چقدر در این صنف تجربه دارد و سپس اقدام به پرداخت هزینه نماییم.
معمولاً سئوکار های ماهر که تجربه بسیار بالایی دارند به صورت فریلنسر(دورکار) هستند و یا برای خود یک شرکت طراحی سایت و سئو دارند اما اگر شما در یک شرکت به دنبال سئوکار ماهر هستید باید حقوق بسیار خوبی بدهید تا بتوانید به سختی یک سئو کار خبره داشته باشید.
معمولاً به دلیل شخصیتی که یک سئوکار دارد پس از کسب تجارب زیاد از تیم های شرکتی و دنیای کارمندی جدا میشود و به سمت ساخت قلمرو خود می رود.
رتبه بندی سئو کارها
اگر یک سئو کار هستید شاید برای شما سوال باشد که رتبه بندی کاری در این صنف چطور انجام میشود بیاید با هم بررسی کنیم. درضمن باید به شما بگم که هیچ استانداردی در رابطه با این موضوع بیان نشده است و این موارد صرفاً طبق گفته برترین سئوکار ها و افراد شایسته در این صنف کاری است.
۱ تا ۳ سال تجربه کاری در این صنف به عنوان جونیور یا تازه وارد محسوب می شوید.
۳ تا ۵ سال تجربه کاری در این صنف متخصص سئو (SEO Specialist) یا (Mid-Level SEO Specialist) محسوب خواهید شد.
با ۵ تا ۸ سال تجربه در سئو شما رو به عنوان سنیور سئو (Senior SEO Specialist) خواهند شناخت.
اگر بیش از ۸ سال تجربه دارید می توانید طبق روند کار و زندگی خود یکی از این جایگاه ها را داشته باشید: ۱-مستر (Master SEO Specialist)، ۲-مدیر سئو (SEO Manager) یا رئیس سئو یک تیم(Head of SEO)